06 22 06 97 28 / 06 22 04 18 85 info@dewaddenameland.nl
Selecteer een pagina

Alle accommodaties

11 accommodaties

Filter resultaten

Keuken
Sanitair
Woonkamer

Duinvilla Esther is een zeer ruime vakantiewoning op Ameland gelegen in de duinen bij Buren en van alle gemakken voorzien. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 250 meter. Deze duinvilla is geschikt voor 8 personen en beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

8
2
Buren

Duinvilla de Instuif is een prachtig gelegen vakantiewoning in het duingebied tussen Nes en Buren op slechts 300 meter van het Noordzeestrand. Deze duinvilla is geschikt voor 4 tot 6 personen, en beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

6
Buren

Duinvilla Bianca is een onder architectuur gebouwde (vrijstaande) vakantiewoning, gelegen in het duingebied op circa 200 meter loopafstand van het strand. Deze duinvilla is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer. Huisdieren zijn in overleg toegestaan

6
2
Buren

Waddenvilla 10 is een geschakelde 6-persoonsvilla met vrij uitzicht over de weilanden en gelegen bij Unesco Werelderfgoed de Waddenzee, gekozen tot mooiste natuurgebied van Nederland! De villa is uitgerust met o.a: gratis draadloos internet, lcd-televisie, dvd-speler, radio/cd-speler, openslaande deuren naar het royale terras met privacy, windscherm en vrij uitzicht. Het prachtige en authentieke dorp Hollum is op loopafstand.

Met de vuurtoren in zicht, duinen en strand op loopafstand, staat er op Ameland een vakantievilla, die zijn weerga niet kent; Villa Vink is een moderne, eigentijds gebouwde villa, geconstrueerd van staal met ramen rondom en toch veel privacy. De accommodatie biedt plaats aan 6 personen.

6
Hollum

Villa Herja Herja is een vrijstaand villa voor 6 personen in het mooie duingebied tussen Nes en Buren. Het strand ligt op ongeveer 300 meter van het huis en het centrum van het dorp Nes op zo'n 2 km.

6
1
Buren Ameland

Alles wat u zoekt op vakantie vindt u hier: rust, ontspanning en een heerlijk buitenleven, zonder af te hoeven zien van de nodige luxe. De bungalow is privebezit en met veel zorg en aandacht ingericht, u zult zich er meteen thuis voelen.

6
1
Buren Ameland

Waddenvilla 11 is een ruime, geschakelde 6-persoonsvilla met vrij uitzicht over de weilanden op het dorpje Hollum en gelegen dichtbij Unesco Werelderfgoed de Waddenzee, gekozen tot mooiste natuurgebied van Nederland! Het gebouw bestaat uit drie afzonderlijke eenheden, nummer 11 is het ruimste type.

Wilgenhage is een vrijstaande villa voor 8 personen in het mooie duingebied tussen Nes en Buren. Het strand ligt op ongeveer 300 meter van het huis en het centrum van het dorp Nes op zo'n 2 km. De woonkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 45 m² en een open keuken.

8
1
Nes Ameland

Villa De Heideparel dankt haar naam aan de fraaie omgeving: het Heideveld, dat ter hoogte van het dorpje Ballum ligt. Een locatie waar zon, zee, strand en duin elkaar vinden. Waar luxe en praktisch comfort hand in hand gaan.

10
Ballum Ameland